Expoziție VERNADOC

E X P O Z I Ț I E  V E R N A D O C 
9-10 noiembrie 2018

Asociația One Sound este organizatorul One Jazz Festival, primul festival internațional de jazz indoor din Baia Mare. Acest festival va fi un deschizător de drumuri pentru ce înseamnă cultură și diversitate în această zonă a țării, prin coagularea unui public specific, prin atragerea unei audiențe noi la festival, în special a publicului tânăr care nu a avut posibilitatea de a experimenta acest gen muzical sau care nu a fost încă dornic să-l guste.

Prima ediție a festivalului internațional de jazz indoor, One Jazz Festival, a avut loc în perioada 9-10 noiembrie 2018 la Teatrul Municipal din Baia Mare.

https://www.facebook.com/OneJazzFest/;

Cele 2 seri de jazz au fost ambientate cu o mică expoziție de grafică de arhitectură, cu desene ale bisericii din lemn din Călinești Căeni.
Cu mare plăcere am scos la lumină desenele făcute în tabăra VERNADOC, în 2012. Cauza a fost una caritabilă, de strângere de fonduri pentru biserica cu probleme de infiltrații ce pun în pericol pictura murală deosebit de valoroasă de la interior.

Pentru refacerea învelitorii sunt necesare 27.000 bucăți de draniță, 3mc de lemn pentru șipci și o echipă de meșteri pricepuți. Costul draniței se va ridica la 21.600 lei.

Asociația R.O.S.T. se implică în campania de strângere de fonduri pentru refacerea învelitorii, iar Asociația ONE SOUND sprijină această campanie, găzduind expoziția VERNADOC în cadrul Festivalului de Jazz ONE SOUND. Desenele VERNADOC au fost realizate de o echipă internațională de arhitecți care au relevat amănunțit biserica în anul 2012 (http://arcolar.ro/cultural/21).

Contul în care pot fi trimise donații este: RO73 BRDE 250S V965 1914 2500

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
Urmărește-ne:

Lasă un răspuns